Question: Hoe verwijder ik een bericht in WhatsApp?

Waarom kan je soms geen berichten verwijderen op WhatsApp?

Om een bericht succesvol te verwijderen zullen zowel jij en de ontvanger gebruik moeten maken van de nieuwste versie van WhatsApp voor Android, iPhone en Windows Phone. Ook moet iedereen de nieuwe functie ondersteunen, wanneer dit niet het geval is zal het bericht niet gewist kunnen worden.

Hoe lang kun je bericht verwijderen WhatsApp?

WhatsApp bericht verwijderen voor iedereen Je hebt hiervoor 4096 seconden (oftewel ruim 68 minuten) de tijd nadat het bericht verzonden is, dus je hoeft niet meteen in paniek te raken, als je bericht een foutje bevat of naar de verkeerde persoon verzonden is. Maar je moet ook niet te lang wachten.

Hoe kan ik WhatsApp berichten verwijderen?

Een individuele chat verwijderenGa naar het scherm Chats, tik op de individuele chat die je wilt verwijderen en houd deze ingedrukt.Tik op Verwijderen > VERWIJDEREN.

Hoe verwijder ik oude WhatsApp berichten?

Zo verwijder je een WhatsApp-bericht:Open een chatgesprek;Houd het bericht dat je wil verwijderen ingedrukt tot er een menu verschijnt;Tik op het prullenbakje aan de rechterkant van het menu;Kies in het menu dat verschijnt Verwijder voor iedereen;Het bericht wordt nu voor zowel jou als je ontvanger gewist.12 Mar 2018

Wat gebeurt er als je chat wist?

Met de optie Wis chat maak je het huidige gesprek helemaal leeg. Dat wil zeggen dat alle berichten, media, links en documenten uit een gesprek verdwijnen. Wissen kan wel gewoon terwijl je in de groep blijft; je wist dan ook alleen de berichten op jouw toestel en niet voor andere groepsleden.

Wat gebeurt er als je iemand verwijdert op WhatsApp?

Wanneer je iemand verwijdert bij Chats, dan verdwijnt deze persoon uit je chatlijst. Wellicht nuttig als je die lijst overzichtelijk wilt houden (of even niet meer aan iemand herinnerd wilt worden…). Hij of zij blijft gewoon bij Contacten staan en jullie kunnen nog steeds met elkaar chatten.

Hoe verwijder ik appjes?

Geïnstalleerde apps verwijderenOpen de Google Play Store-app .Tik rechtsboven op het profielicoon.Tik op Apps en apparaten beheren. Beheren.Tik op de naam van de app die je wilt verwijderen. Verwijderen.

Wat zien mensen als je WhatsApp verwijderd?

Na het verwijderen van de app, zal WhatsApp je niet verwijderen uit de chat of contactenlijst van je vrienden. Het verwijderen van het account heeft echter een ander effect, want je account wordt niet gedetecteerd als een actieve WhatsApp-gebruiker. Zodat anderen je niet zien in hun WhatsApp-contacten.

Kan chat niet verwijderen?

U kunt niet de geschiedenis verwijderen van groepsgesprekken met twee of meer mensen.Open de Chat-app of Gmail .Tik op Chat .Tik op de naam van de persoon.Tik bovenaan op de naam van de persoon. Gesprek verwijderen.Tik op Verwijderen om te bevestigen.

Hoe leeg je de prullenbak van WhatsApp?

De prullenbak leegmakenOpen de Google Fotos-app op je Android-telefoon of -tablet.Log in op je Google-account.Tik onderaan op Bibliotheek Prullenbak Meer Prullenbak leegmaken Definitief verwijderen.

Wat is het verschil tussen chats wissen en verwijderen?

Wissen: Een chatgesprek leegmaken, maar niet helemaal verwijderen. Het gesprek blijft dus in de chatlijst staan. Verwijderen: Een chatgesprek permanent verwijderen en het gesprek uit je chatlijst halen.

Wat is het verschil tussen wis chat en verwijder chat?

Vakantiemodus: Een vernieuwde archiveerfunctie waar gesprekken ook gearchiveerd blijven bij inkomende berichten. Wissen: Een chatgesprek leegmaken, maar niet helemaal verwijderen. Het gesprek blijft dus in de chatlijst staan. Verwijderen: Een chatgesprek permanent verwijderen en het gesprek uit je chatlijst halen.

Wat betekent chat wissen?

Als je een chat wist, wis je alle berichten in een chat. De chat is dan nog steeds zichtbaar in je chatlijst.

Wat gebeurt er als je iemand archiveert op WhatsApp?

Met de functie Chat archiveren kun je een individuele chat of groepschat in de lijst met chats verbergen om je gesprekken zo beter te ordenen. Let op: Het archiveren van chats betekent niet dat chats worden verwijderd of gekopieerd naar je SD-kaart.

Kan je iemand bellen die je geblokkeerd heeft op WhatsApp?

De persoon kan je wel nog berichten sturen, alleen jij zal ze niet meer ontvangen. Hierdoor krijgt de persoon geen aflever-vinkjes te zien bij het verzonden bericht. Het contact kan je ook nog bellen, alleen wordt dit tegengehouden door WhatsApp en zullen deze gesprekken niet doorkomen.

Hoe verwijder ik filmpjes uit WhatsApp?

Items verwijderenGa naar de Instellingen op WhatsApp.Tik op Opslag en data > Beheer opslag.Tik op Groter dan 5 MB, Vaak doorgestuurd of selecteer een specifieke chat.Je kunt het volgende doen:Tik op Verwijder.Tik op Verwijder item of Verwijder items.

Hoe verwijder ik een chat?

Een privéchat verwijderenOpen de Chat-app of Gmail .Tik op Chat .Tik op de naam van de persoon.Tik bovenaan op de naam van de persoon. Gesprek verwijderen.Tik op Verwijderen om te bevestigen.

Wat gebeurt er als je WhatsApp verwijderd?

Wat gebeurt er met de oude berichten Als je dat venster mist, wordt je WhatsApp-app leeg zonder chatgeschiedenis, behalve de groepen waarvan je deel uitmaakt. Op Android-telefoons kunt u de chatgeschiedenis en media ook vanuit uw lokale back-up herstellen (zonder Google Drive) zolang u de map WhatsApp niet verwijdert.

Wat gebeurt er als ik mijn WhatsApp-app verwijderd?

Alle Google Drive back-ups van je WhatsApp chats worden verwijderd. Alle gegevens in de WhatsApp-servers met betrekking tot je account worden ook verwijderd. Eerdere berichten zijn niet meer zichtbaar voor je, zelfs niet als je op hetzelfde account weer inlogt.

Kan WhatsApp contact niet verwijderen?

Een contact verwijderenOpen WhatsApp en ga naar de tab Chats.Tik op Nieuwe chat .Zoek naar of selecteer het contact dat je wilt verwijderen.Tik op de naam van het contact bovenaan.Tik op Meer opties > Weergeven in adresboek > Meer opties > Wissen.

Join us

Find us at the office

Terrill- Grafelman street no. 1, 39410 Bern, Switzerland

Give us a ring

Martine Florea
+79 948 920 825
Mon - Fri, 9:00-21:00

Contact us