Question: Kan geen bericht plaatsen op mijn tijdlijn Facebook?

Kan geen berichten meer plaatsen op Facebook?

Zorg ervoor dat je een sterke Wi-Fi- of netwerkverbinding hebt. Probeer de oorspronkelijke foto te uploaden in plaats van een bewerkte versie. Controleer de grootte van de foto. Als je een waarschuwing hebt ontvangen voor het plaatsen van aanstootgevende inhoud, kan het uploaden van fotos tijdelijk geblokkeerdzijn.

Wie kan er berichten plaatsen op je tijdlijn?

Ga hiervoor naar het [pijltje naar beneden] rechts bovenin en klik op Privacyinstellingen. Op de volgende pagina klik je op “Tijdlijn en Taggen“. Verander bij “Wie kan berichten plaatsen op je tijdlijn?” op Niemand. En klik hierna op Klaar.

Waarom kan ik niet op tijdlijn schrijven?

Wie kan berichten plaatsen op je tijdlijn? De eerste keuze is lekker beperkt. Je vrienden mogen iets op je tijdlijn zetten, of alleen jij. Als je teveel “vrienden” hebt, die je niet allemaal persoonlijk goed kent, is het aan te raden dit in te stellen op “Alleen ik”.

Wie kan berichten plaatsen op mijn tijdlijn Facebook?

Voorkomen dat vrienden berichten op je profiel plaatsen:Klik rechtsboven op Facebook op .Selecteer Instellingen en privacy en klik op Instellingen.Klik in de linkerkolom op Profiel en taggen.Zoek de instelling Wie kan berichten plaatsen op je profiel? Klik in het vervolgkeuzemenu en selecteer Alleen ik.

Wie kan zien dat ik ben getagd?

Scrol omlaag naar Publiek en zichtbaarheid en tik op Profiel en taggen. Tik op Wie kan berichten waar je in bent getagd zien op je profiel?. Selecteer het publiek (zoals Vrienden) dat je de berichten waarin je bent getagd wilt laten zien.

Hoe kan iemand mij feliciteren op Facebook?

Dit staat in de rechterbovenhoek van het vak VERJAARDAGEN DEZE WEEK. Klik in het tekstvak om een bericht te schrijven. Typ je bericht. Druk op ↵ Enter .

Hoe ga je naar je tijdlijn Facebook?

Mijn tijdlijn terugvindenHelemaal bovenaan (in de blauwe balk) zie je drie knoppen rechts naast de zoekbalk.Hier zie je eerst je profielnaam, daarnaast je klassieke tijdlijn, Startpagina genoemd, (waar je de boodschappen van je vrienden kan zien) en vervolgens Vrienden zoeken. •Jan 28, 2017

Hoe zet je iets op je tijdlijn?

Fotos en videosKlik op het groene pictogram voor Foto/video. Klik indien nodig eerst op het pictogram met drie puntjes.Selecteer het bestand dat u wilt uploaden. Klik dan op Openen. Klik eventueel op de tekst Wat ben je aan het doen, [naam]? Klik op Plaatsen als u klaar bent.Sep 23, 2020

Wie kan zien waar ik op reageer op Facebook?

De reactie of vind-ik-leuk is zichtbaar op de tijdlijn van je vriend, in de ticker van gezamenlijke vrienden en misschien in de tijdlijn van gezamenlijke vrienden. Je kunt dit niet aanpassen. Belangrijk om te weten is dat de eigenaar van het bericht naderhand het publiek kan uitbreiden.

Kan je iemand beperken op Facebook?

Je kunt een pauze inlassen voor iemand op Facebook wanneer je je relatiestatus wijzigt in Vrijgezel of Gescheiden of als je je relatiestatus leeg laat. Je kunt ook een pauze inlassen voor iedereen van wie je minder wilt zien. Minder van iemand zien: Je kunt beperken waar je iemand ziet op Facebook.

Hoe kan ik me afmelden op Facebook?

Facebook deactiverenSurf naar www.facebook.com/help/delete_account.Log eventueel in met uw gegevens.Klik op Account deactiveren.Vul uw wachtwoord in als dit gevraagd wordt.Klik op de reden waarom u Facebook wilt deactiveren.Klik eventueel op Sluiten.Klik op Deactiveren > Nu deactiveren.Oct 6, 2020

Hoe kan ik mijn Facebook tijdelijk deactiveren?

Hoe kan ik mijn Facebook-account tijdelijk deactiveren ?Scrol omlaag en tik op Instellingen.Scrol omlaag en tik onder je Facebook-gegevens op Eigendom en beheer van account.Tik op Deactiveren en verwijderen.Kies Account deactiveren en tik op Doorgaan naar account deactiveren.Volg de instructies om te bevestigen.

Wie kan zien wie ik tag op Facebook?

Tik rechtsboven in Facebook op .Scrol omlaag en tik op Instellingen.Scrol omlaag naar Publiek en zichtbaarheid en tik op Profiel en taggen.Tik op Wie kan berichten waar je in bent getagd zien op je profiel?.Selecteer het publiek (zoals Vrienden) dat je de berichten waarin je bent getagd wilt laten zien.

Wat wil zeggen je bent getagd?

Zo betekent taggen op Facebook bijvoorbeeld dat iemand op een foto aangeeft welke personen erop staan. De persoon in kwestie krijgt dan de melding dat hij/zij is getagt op een bepaalde foto.

Wie kan je tijdlijn zien?

Via je privacyinstellingen kun je bepalen wie je profielinformatie kan zien (bijvoorbeeld relaties, verjaardag) en kun je beperken wie je eerdere berichten kan zien. Tik rechtsboven in Facebook op . Scrol helemaal omlaag en tik op Instellingen. Scrol omlaag naar Privacy en tik op Privacyinstellingen.

Wie kan mijn berichten zien?

Tik onder je naam op de publieksselectie (voorbeeld: Delen met: Je vrienden). Tik op de cirkel rechts van het publiek dat je inhoud mag zien (voorbeeld: Vrienden, Iedereen of Alleen ik). Lees meer informatie over de publieken die je kunt kiezen op Facebook.

Waar vind ik de tijdlijn op Facebook?

De tijdlijn is uw persoonlijke pagina op Facebook. Het is uw profiel dat vrienden op Facebook kunnen zien. Richt deze naar eigen smaak in.

Join us

Find us at the office

Terrill- Grafelman street no. 1, 39410 Bern, Switzerland

Give us a ring

Martine Florea
+79 948 920 825
Mon - Fri, 9:00-21:00

Contact us